یکشنبه 08 شهريور 1405 - Sun 30 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 268878
تاریخ انتشار: 10/آبان/1400 - 10:56

دردسرتازه برای یحیی و پرسپولیس/نیمکت نشینی دو بازیکن جنجالی پرسپولیس در دیدار حساس لیگ

امید عالیشاه و مهدی شیری دو بازیکن پرسپولیس به دلیل مصدومیت جدال امروز این تیم مقابل آلومینیوم اراک را از دست دادند.

دردسرتازه برای یحیی و پرسپولیس/نیمکت نشینی دو بازیکن جنجالی پرسپولیس در دیدار حساس لیگ

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»امید عالیشاه و مهدی شیری دو ستاره پرسپولیس به دلیل مصدومیت از لیست این تیم برای جدال با آلومینیوم اراک خارج شدند تا یحیی گل محمدی با دو غایب، تیمش را مهیای جدال با شاگردان رسول خطیبی کند.

در فاصله دو روز مانده به این بازی، عالیشاه و شیری در تمرینات این تیم دچار آسیب دیدگی شدند و تلاش کادرپزشکی نیز برای تسریع بهبودی آنها بی نتیجه ماند تا کاپیتان دوم سرخ‌ها و مدافع راست این تیم، جدال امروز برابر آلومینیوم را از دست بدهند. در غیاب این دو بازیکن احتمالا سیامک نعمتی در سمت راست دفاعی و احسان پهلوان در خط میانی به ترکیب اضافه خواهند شد.

پرسپولیس فصل گذشته نیز با دو غایب در خط دفاعی برابر آلومینیوم قرار گرفته بود و سیدجلال حسینی و محمدحسین کنعانی زادگان بازی برابر این تیم را از دست داده بودند. دیداری که با شکست سرخپوشان برابر شاگردان رسول خطیبی پایان یافته بود.

نظرات بینندگان
نظرات شما